Hondenuitlaatservice Buddha

 

Werkwijze

Voordat uw hond met de uitlaatservice mee gaat, kom ik eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden alle zaken besproken over uw hond die belangrijk zijn, zoals karakter, gezondheid en speciale weetjes. Ook bespreken we dan hoe de uitlaatservice werkt en kunt u vragen stellen. Als u besluit om uw hond met de uitlaatservice mee te laten gaan ondertekenen we beiden de algemene voorwaarden en eventueel het sleutelcontract. Als u het leuk vindt kunt u altijd een keertje meelopen om te kijken hoe alles in z'n werk gaat.

 

Groepswandeling

Uw hond wordt thuis opgehaald met een daarvoor speciaal ingerichte bus. Als alle hondjes opgehaald zijn rijden we naar het Streekbos waar we in het speciale losloopgebied lekker een uur gaan wandelen, zwemmen en ravotten. De eerste keer dat uw hond meegaat neem ik hem mee aan de lange lijn tot dat het vertrouwd is voor hem. Alle honden die met de wandeling mee gaan krijgen ook een penning om met het telefoonnummer van de uitlaatservice erop. Ik probeer de honden zoveel mogelijk "handdoek droog" terug te brengen. Bij thuis komst krijgt hij nog even vers water en kan hij lekker na gaan genieten van de wandeling.

De wandelingen zijn van maandag tot en met donderdag. (weekend op aanvraag)

Per dag zijn er, indien er genoeg aanmeldingen zijn, twee groepswandelingen. De wandelingen vinden plaats tussen 10.00 en 15.00 uur.

 

Individuele wandeling

Een individuele wandeling behoort ook tot de mogelijkheden, de tijden en de duur van de wandeling gaan dan in overleg met u.

 

 

 

 

E-mailen
Bellen